Fabrikken vår

I generasjoner rodde bøndene på Frosta råvarene sine over fjorden til torg og kjøpmenn i byen. I våre dager trenger ikke kortreist lokalmat å være like langrodd – «mikrochipseriet» vårt er faktisk nærmeste nabo til åkeren på Frosta. Nå reiser ikke potetene vi får fra Frostabonden mer enn noen meter før de kuttes og stekes langsomt i førsteklasses, skandinavisk rapsolje på fabrikken vår. På kjøkkenet smaksetter vår mesterkokk Christopher Davidsen chipsen med håndhøstet havsalt – og tryller fram krydderkombinasjonene som gjør FrostaChips til chipsen for chipselskere.

Chipsfabrikken finner du som et 3000 kvadratmeter tilbygg hos Produsentpakkeriet og Grøntkutteriet, midt i åkeren på Frosta. Dette gjør at vi kan garantere jevn tilgang på selve stjernen i produksjonen vår – nemlig Frostapoteten!

Bøndene er selv medeiere i Produsentpakkeriet. Dette sikrer en god og bærekraftig verdikjede hele veien fra jord til ferdig chips. Sammen skal vi være en bidragsyter for å skape merverdi for regionale potet- og grønnsaksprodusenter i Midt-Norge.

Produsentpakkeriet er vår leverandør av poteter og grønnsaker, ved å samlokalisere skaper vi også muligheter for kompetansedeling. Produsentpakkeriet er eid av over 200 bønder, og er FrostaChips’ viktigste partner.